Nandu Dakar

QUÈ ÉS NANDU DAKAR?

Fiquem la clau i donem gas. El motor rugeix i espera instruccions. Ja ha començat el repte. Ja s’acosta el Nandu Dakar. Sóc Nandu Jubany, cuiner i amant de la gastronomia, però des de jove hi ha una altra cosa que també em torna boig, una cosa que desperta en mi tanta passió com crear experiències que captivin al paladar dels meus comensals: m’encanten les motos.

Des de petit he portat la gasolina a la sang i vaig competir amb èxit durant la meva joventut. Les lesions em van apartar del primer nivell i la cuina es va convertir en la meva dedicació principal, però les motos han seguit sent una fidel companyia en els meus moments d’oci.

Sigui com sigui, mai he abandonat les motos i he continuat entrenant durant el meu temps lliure. Ara, als 45 anys, he decidit tornar al món de la competició.

Tinc ganes d’assaborir l’experiència de córrer el Dakar, i acabar maridant a la vida dues grans passions latents: el món del motor i la gastronomia.

Sé que no hi haurà millor benzina per la meva moto que la que em pugui donar saber que cada dia correré per fer realitat el meu somni. Porto molt temps posant-hi el meu granet de sorra per aconseguir-ho. I com es tracta de sorra, i no m’estic de romanços, me’n vaig a buscar les dunes per portar-les totes ficades a les butxaques!

L’ÚLTIM DAKAR EN XIFRES


+ DE 9.300 QUILÒMETRES


1 PRÒLEG I 13 ETAPES


556 COMPETIDORS


143 PILOTS EN MOTO


1.400 PERIODISTES


SEGUIMENT A 190 PAÏSOS

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS: