M’entrevisten al Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio


El diumenge 24 de febrer vaig ser al programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio per parlar amb la Xantal Llavina sobre la meva experiència al Dakar, les meves ganes d’engegar sempre nous projectes i tot el que he après donant gas a la vida.

Una entrevista intensa i en què vam parlar, i molt, de les emocions que vaig sentir durant els dies del Dakar. Van ser dies durs, en què vaig plorar molt, amb molta tensió i amb moltes estones sol per no parar de pensar i donar-li voltes a les coses. Els sentiments i els pensaments em van ballar pel cor i el cap i crec que ho explico prou bé en aquesta conversa tan íntima amb la Xantal. Moltes gràcies per tractar-me tan bé!

Li vaig dir a la Xantal que compartiria l’entrevista, però el cert és que no és que ho faig pas per complir la meva paraula (que també!) sinó perquè realment s’ho mereix. Si em voleu conèixer una mica més, pareu bé l’orella!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *