Moltes gràcies per ajudar-me a donar gas a la vida!

La millor manera de tancar una aventura com la del Dakar és celebrar-la ben acompanyat i al voltant d’una taula. N’estic convençut!!! Per això, aquest diumenge 11 de gener vaig convidar a fer dinar de matança a una bona colla de família i amics, tot per agrair-los el gran suport que m’han donat sempre en aquest repte. Eternament agraït!

matanca-dakar-albert-ballbeVam començar ben d’hora al matí, que no sabeu la feina que hi ha al darrere! A les 9 vam matar el porc i vam començar a embotir les botifarres i preparar tota la carn perquè la setantena de convidats s’emportessin una botifarra, una botifarra amb tòfona i llom, que sempre va bé continuar gaudint del bon producte alguns dies més.

Entre els convidats hi havia també gent del meu gran equip: en Xavi Padrós i en Llorenç Mas, que em van cuidar al Dakar; o el meu preparador físic, en Jaume Palau. Hi va faltar en Toni Solà, el nutricionista, però tenia una bona excusa: ser pare aquella nit és un bon motiu per deixar-ho tot de banda. Enhorabona, família!

alberto-ballbe-dinar-nandu-dakarEn Carlitos segueix sent una garantia d’èxit, a partir de la 1 va començar a fer un arròs d’aquells que fan diumenge aprofitant el costelló del porc. Mentrestant, en Padrós anava cuinant greixons. Que us ho haig de dir, hi va posar moltes ganes, però tu, encara n’ha d’aprendre. Ja li vaig dir que es fixés en com els vaig fer jo després, perquè la segona tongada va quedar boníssima!

I apa tu, un cop ho teníem tot preparat, a fer gaudir la panxa amb un menú típic de dies com aquest: amanida, arròs, postres i un bon gintònic per celebrar que vaig fer el Dakar i que tinc una família i uns amics que no me’ls mereixo de bons que són! Durant tot el dinar, van anar brindant per mi mentre projectàvem fotos i vídeos.

Ja us ho he dit i us ho diré sempre. Si vaig poder córrer el Dakar i acabar-lo va ser gràcies a tots vosaltres. Moltes gràcies per ser-hi i per ajudar-me a donar gas a la vida!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *