Els somnis es fan realitat!

Estic molt emocionat, gent. He arribat a meta. He acabat el Dakar!!! Ufff, em costa trobar paraules per descriure el que se sent quan aconsegueixes fer realitat un repte com aquest. Ja sabeu que sóc tossut de mena i optimista, però per molt que hi estiguis convençut i ho vegis clar, saps que en realitat mai les tens totes. En un Dakar poden passar moltes coses que t’esguerrin el somni d’acabar-lo, però ara ja sí. Quan creus la meta ja ho tens tot fet. Al sac i ben lligat, que aquest Dakar me l’emporto cap a casa i ja no l’oblido mai. Gas a fondu a la vida, amics, que els somnis hi són per fer-los realitat!

Avui, catorzena i última etapa, Còrdova – Còrdova, a l’Argentina, amb uns 200 km que han estat pràcticament un passeig tenint en compte les etapes tan llargues que hem anat fent cada dia. No he volgut arriscar massa, però no m’he volgut quedar amb les ganes de passar-m’ho bé. He arribat el 45, amb 1 hora, 49 minuts i 12 segons, suficient per assegurar-me la 53a posició a la general. 63 hores, 36 minuts i 9 segons a dalt d’una moto en poc més de dues setmanes. I ei, això només és el temps cronometrat, imagineu-vos si li sumo els enllaços! Després de tot això, quan arribes al final i pots celebrar-ho notes que hi ha alguna cosa que esclata dins teu. Amb tot el que tinc a casa i tot el que he aconseguit, no puc ser més feliç, de veritat.

Ha estat molt dur, molt dur. I tinc ben clar que no repetiré. Tant com que no me’n penedeixo gens ni mica de tot el que he patit i de totes les vegades que he fet la croqueta per les dunes. El sacrifici i l’esforç encara t’ho fan gaudir més. Cada cop n’estic més convençut que la gent que corre un Dakar competint són d’una altra pasta. Són súper homes i súper dones.

Moltes gràcies a tothom qui ha fet possible que això és fes realitat. A tota la família, als amics, al meu equip, i a tota la gent que em seguiu i em desitgeu el millor. Gràcies, de veritat! Doneu-li gas a la vida. Molt gas, gas sempre i en tot, que val la pena viure-la a tope!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *