Últim gran repte superat!

La penúltima etapa, la tretzena, ja la tenim al sac. Ha estat un dia llarguíssim, tinc el cos que ja ni me’l sento. Penseu que he fet 907 km entre enllaç i tram cronometrat, una bajanada. Però tu, l’he fet, i a més en un dia tan especial com avui, que és el meu aniversari. Segur que serà un d’aquells aniversaris que recordaré tota la vida! Gas, Nandu, que això ja ho tens!

La preparació per aquesta etapa també m’ha portat de corcoll. Quatre hores per pintar el roadbook! Me n’he fet un fart de resseguir coses de coloraines. Em sembla que a partir d’ara em posaré a fer mandales, a veure si no perdo el costum. El que passa és que segur que em surto de la línia, que sóc bastant maldestre. En Damià Aguilar, de Catalunya Ràdio, em va entrevistar ahir pel Tot Costa per parlar de com preparava aquesta etapa i de com estic vivint el Dakar. Us recomano que l’escolteu!

 

I després d’això, doncs au, a descansar i a llevar-te a l’endemà per sortir de San Juan, fer un primer enllaç i agafar ritme de cursa. Al principi he perdut molt de temps i al primer Way Point ja he arribat bastant endarrere. Avui, amb una etapa tan llarga per endavant, i tenint a tocar el final del Dakar, he sentit que tenia molt a perdre si no corria amb seny. He pensat: Nandu, si has arribat fins aquí, has d’acabar el Dakar. I amb aquesta idea he seguit corrent. Amb cap, amb força i amb paciència.

No he quedat tan ben posicionat com altres dies, perquè he quedat el 80, amb un temps total de 8 hores 28 minuts i 4 segons, però el repte d’avui era acabar. He baixat lleugerament a la general. Ara sóc el 53è. Si no hi ha cap sorpresa, quedaré entre els 60 primers segur!

Au, ara a preparar l’últim dia. Si tot va bé, haurà de ser un tràmit. Vinga, Nandu, que ja arribes!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *