Toco el Top 50!

Constància i esforç, Nandu, que ja veus que té premi! L’onzena etapa m’ha donat una alegria, i és que ja sóc el 50è a la general! Gas, Nandu!

nandu-jubany-cures-himoinsaAvui teníem per endavant la primera part d’una etapa marató, que al final s’ha quedat només en l’etapa d’avui perquè la de dijous l’han anul·lat. Com no ho teníem del tot clar quan hem començat, he intentat anar amb peus de plom per evitar qualsevol avaria a la moto. He anat ben preparat per donar el tret de sortida a aquesta etapa, avui de Belén a Fiambalá, sinó mireu-me com em cuiden fins i tot des d’Himoinsa.

205 km d’enllaç i 280 km d’especial que he pogut córrer un altre cop bastant bé. Hem enganxat moltes dunes, camins de terra…però res no m’ha aturat. He sortit molt endarrere, el 86, perquè l’ordre l’havien nandu-jubany-dakar_magnustorquatotriat basant-se en el temps amb sanció, però a la que he sortit he agafat un bon ritme i he anat avançant pilots un rere l’altre. He acabat arribant el 52è amb 6 hores, 28 minuts i 41 segons. I a la general, sóc el 50! Tan de bo pugui mantenir aquesta posició. Seria maquíssim!

nandu-jubany-autocaravanaI ja ho veieu, jo patint a dalt de la moto, suant i quedant-me ben cuit i mentrestant en Xavier Padrós i en Llorenç Mas feint dissabte amb l’autocaravana. Mireu que neta! Ja li tocava eh, que amb la pols del desert queda ben rupestre!

Ara com l’etapa d’aquest dijous de Fiambalá a San Juan s’ha anul·lat per temes meteorològics, aprofitaré el dia per agafar forces i seny, que ara sí que sí només quedaran dos dies perquè s’acabi el Dakar i jo vull ser un dels pilots que creui la meta!

1 Comment Toco el Top 50!

  1. Pep Coll 21 gener, 2018 at 9:00 am

    Bravo Nandu !!!
    L’ any que ve al podi !

    Reply

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *