Va parir, com costa això!

Renoi, tu, quin disbarat d’etapa la d’aquest dimarts! De Salta a Belén, primera vegada que trepitjo Argentina i he patit un munt! Calor, set i una navegació molt complicada. S’han perdut un munt de pilots buscant l’últim Waypoint, no només jo! Però au, feina feta no fa destorb, ja queda un dia menys per acabar!

nandu-jubany-dakar_magnustorquatoDesprés de descansar dilluns perquè la cursa havia quedat suspesa, la d’avui me l’he agafat amb moltes ganes. He anat fent una etapa prou bona i constant, però al principi em moria de set, no us ho imagineu. En els primers 100 km m’he begut els 6 litres que portava. En Padrós no s’ho creia quan he arribat al primer control. Hauré de fer cas al que em diu el meu nutricionista, en Toni Solà: molta sal i molta aigua, per hidratar-me bé i recuperar el sodi que perdo amb la suor.

S’ha de dir que ja venia una mica cuit després de fer 424 km d’enllaç. I els 373 que quedaven no han estat pas fàcils. L’últim Waypoint ha estat el més complicat de trobar, molts ens hem perdut i jo després de saber-ho l’he anat a buscar abans d’anar cap a la meta. He perdut molt temps, però com han pringat molts, he fet una bona marca, quedant el 58è amb 7 hores 19 minuts i 32 segons.

No sé perquè però des de l’organització em van posar una sanció de 7 hores per no passar per waypoints, quan realment sí que ho havia fet. Però tu, al final tot ha quedat resolt i entre el temps prou decent i que hi ha pilots per davant que abandonen, em val per pujar més posicions a la general. Ja sóc el 52.

Abans d’acabar d’escriure, vull tenir un record també per la meva gran amiga Rosa Romero, que ha hagut d’abandonar avui per una forta lesió en una caiguda. Molts ànims i recupera’t aviat. Ja tinc ganes d’acabar per tornar-nos a trobar i dinar tots junts a casa!

A sota podeu veure el que us deia abans, en Padrós animant-me i jo ben cuit que no sabia ni on aturar-me. Au va, gas Nandu!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *