Fent les últimes sortides

sortida-bici-grupal-assegutsVaig apurant els dies que em queden a casa abans de posar rumb cap al Perú i el Dakar que m’espera. Per sort, tinc un bon grapat d’amics que m’acompanyen i això sempre fa més divertit l’entrenament. I encara més quan són aquesta colla!

Com és habitual, moltes de les sortides que faig per arribar en forma al ral·li són amb bicicleta perquè m’ajuden a agafar resistència i força. A més, a la comarca d’Osona no costa gaire trobar afició per la bici de muntanya, així que a vegades Déu n’hi do els que som. Quan ens aturem, encara tenim temps de fer l’animal i comprovar com el fred ho ha congelat tot aquests dies, sinó mireu-nos a en Nani Roma i a mi lliscant pel gel!

Moltes gràcies per acompanyar-me en aquesta preparació, a tota aquesta colla, a en Ramon i en Von Arend, i a tots els que m’heu ajudat a fer-ho possible.ramon-von-arend-sortida-moto

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *