M’entrevisten a l’Islàndia de RAC1

Estic molt content d’haver compartit un moment de ràdio amb uns osonencs tan ben parits com en Nani Roma i l’Albert Om, i és que el taradellenc més il·lustre ens va entrevistar a l’Islàndia de RAC1!

Com no pot ser d’una altra manera, jo anava ben disposat a tirar-li floretes a en Nani, però ell va començar deixant-me pel terra! Que si no estic tan en forma com ell, que quan caic semblo un sac de ciment, que no li dic les coses… el que té la confiança! Doncs ei, ell ja pot dir missa, que l’arròs li surt molt justet…

Per sort per a l’Albert Om i els oients de l’Islàndia, ens vam centrar una mica i vam parlar de tot el que esperem del Dakar i de com de difícil és preparar-se i córrer una ral·li com aquest. L’entrevista està molt bé, i us recomano escoltar-la:

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *