Aquesta vegada el Marroc no ha pogut amb mi!

Els entrenaments al Marroc han anat molt bé aquest any i els he pogut acabar d’una sola peça, no com l’any passat, que vaig tornar cap a casa amb la mà penjant d’un fil!

marroc-himoinsa-teamJa sabeu que no tinc por de res, així que per molt que l’any passat hagués de dir adéu al Dakar per una caiguda al Marroc, aquest any hi vaig tornar sense dubtar-hi. I és que si molts pilots dakarians hi van és per una bona raó: les seves dunes i camins són excepcionals per agafar ritme de competició i començar a acostumar-se als perills que ens trobarem al Perú, Bolívia i Argentina.

Aquesta vegada he pogut entrenar amb l’equip Himoinsa Team i ei, tenen un autèntic equipàs! Moltes gràcies Rosa Romero, Marc Solà, Gerard Farrés, Iván Cervantes i Dani Oliveras, ha estat un plaer compartir quilòmetres i dunes amb vosaltres! Si una cosa tinc clara, és que m’ho he passat teta!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *