Presentem el #NanduDakar18

Aquest dijous he presentat el #NanduDakar18, el repte que em portarà a córrer el Dakar el proper mes de gener. Entre companys de l’equip i periodistes ens hem reunit un bon grapat de persones a El Serrat del Figaró de Taradell per fer un esmorzar-presentació dels que fan caliu. Moltes gràcies a tots per ser-hi, de veritat! Ara sí que vaig carregat d’energia!

Els he dit a tots que no m’arronso ni amb les lesions de l’any passat, perquè no es poden deixar de fer les coses que sempre has volgut fer. Durant la presentació he estat molt ben acompanyat pel meu equip de preparació: en Nani Roma, que em fa de ‘manager’; la Rosa Romero, amb qui comparteixo entrenaments; en Jordi Viladoms, expilot i director de KTM rallies i un expert en roadbooks; en Jaume Palau, que és el meu preparador físic; en Toni Solà, el meu nutricionista, i en Marc Capdevila, el fisioterapeuta que em cuida quan estic fet caldu.

foto-nandu-motoEn Nani Roma, que és un gran amic meu, no ha perdut l’oportunitat de ficar-se amb mi dient que em saludarà cada dia quan em passi amb el cotxe. Ja pot anar dient, ves que no el passi jo a tot drap! Per sort, a casa seva qui té una mica de seny és la Rosa Romero, a qui li dec moltíssim en totes les sessions d’entrenament que fem amb roadbooks i sense. Com bé ha recordat, dormo poc, però la il·lusió està per sobre tot! Li dono també les gràcies a en Jordi Viladoms, tot un expert en el Dakar i qui m’ha sabut assessorar en tot moment per fer aquest camí.

Dels esforços que he fet (i que faig!) per preparar-me físicament per la cursa n’han parlat en Jaume Palau i en Toni Solà. Un em fa suar la cansalada, i l’altre me la treu de la dieta! Estic molt d’acord amb en Jaume en què aquest any hem pogut preparar millor el físic perquè hem tingut més temps i, en definitiva, un any més per posar-me en forma! A més, també he fet bondat a l’hora de menjar, i això ho sap bé en Toni, amb qui hem fet tàndem a Sport Gastronomy per crear productes energètics de qualitat i plens de sabor. Amb en Toni hem desenvolupat barretes energètiques, bombons, batuts, xocolates…tota una colla de productes pensats per a esportistes i gent que necessita un reforç energètic. S’elaboren amb productes de primera qualitat, sense additius i mirant que a l’aportació nutritiva s’hi sumi el sabor i la textura. Mireu si són bons que ha hagut de llençar tota la resta de coses que m’havia donat fa temps d’altres marques perquè no me les menjo. Quan algú s’acostuma a les coses bones, el pal·ladar es torna exigent, i els esportistes a més de menjar bé han de menjar bo.

No puc fer res més que donar-vos les gràcies a tots un altre cop per ser-hi i fer possible aquest somni. Va, que aquest any sí que donaré gas al Dakar!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *