Ho estic donant tot per anar al Dakar 2018

Si tinc una cosa entre cella i cella aquest any és preparar-me de valent per anar al Dakar. Les operacions al canell i al dit m’han fet una mica la guitza i he anat més lent del que m’hagués agradat, però tu, una cosa tinc ben clara: no hi ha excuses! Vaig a totes i entreno més que mai per estar en les millors condicions físiques i viure el Dakar de la meva vida.

El correré perquè tinc ganes de fer realitat el meu somni. A dalt de la moto i a la cuina sóc idèntic: si em plantejo una cosa, no paro fins que l’aconsegueixo. De fet, fa unes setmanes a Facebook us vaig compartir un vídeo que mostra com em preparava per córrer l’any passat abans de lesionar-me. Al final no es va emetre, però us puc ben assegurar que la força i la il·lusió és la mateixa (o encara més gran!).

Continuo amb la meva preparació per fer realitat un somni, i no em vull aturar. Som-hi que només queden tres mesos per anar al Dakar!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *