Si el Dakar vols guanyar, un bon àpat t’has d’assegurar!

Encara que no el corri, no us penseu que visc desconnectat del Dakar! El segueixo com un boig més de les motos i molt atent sobretot al que faci el meu equip gastronòmic: en Carles Polo i en Xavi Padrós, que fan els sopars pels pilots de KTM i Husqvarna. Per què us penseu sinó que els corredors de KTM van els primers? Per què en Carlitos els dóna l’energia que necessiten!

Aquest dimarts vaig anar al programa que fa Esport3 cada dia per parlar del Dakar i em va encantar que també els entrevistessin a ells. Hi surt l’autocaravana, la bicicleta VAG (Vehicle d’Assistència Gastronòmica) que porta en Xavi per anar a buscar menjar…foten molt bona feina tu, perquè els enllaços són molt llargs, es lleven d’hora i es passen fins i tot més de deu hores conduint per poder servir el sopar a súper pilots com en Toby Price, la Laia Sanz, en Sam Sunderland…

Però al programa no només vaig parlar dels sopars del Dakar, i és que no em vaig poder estar de dir que no m’aturo, que aquest me l’he perdut, però ja tinc ganes de preparar-me per anar al Dakar de l’any vinent! Mai deixo res a mitges, i com és un somni, vull fer-lo realitat!

Mireu el programa Dakar 2017 a Esport 3.

 

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *