No correré el Dakar 2017. Una fractura al braç durant els entrenaments al Marroc m’impedirà de fer realitat aquest somni

NanduDakar2017

Us comunico que no podré córrer el ralli Dakar 2017, tal i com us havia anunciat. Aquest divendres 9 de desembre, mentre era al Marroc entrenant amb Marc Solà i Xevi Amo per preparar el raid, vaig patir una caiguda important que em va fracturar el radi del braç esquerre.

Marc Solà em va portar durant gairebé una hora amb moto fins a trobar un poble. Al cap de cinc hores era a l’hospital de Rachidia on em van tractar les lesions, em van reduir la fractura i em van enguixar el braç. Dissabte a primera hora viatjava en un vol xàrter a Barcelona on em va visitar el Dr. Xavier Mir. Ara estic a l’espera que la inflamació remeti per fer front a una segona operació aquesta setmana mateix.

El projecte #NanduDakar seguirà parcialment en marxa. El cuiner del meu equip, Carles Polo, viatjarà al Dakar per oferir els àpats a l’equip KTM i Husqvarna.

Vull transmetre el meu agraïment a tots els qui m’heu ajudat a tirar endavant aquest projecte. Milions de gràcies a tots i cadascun dels que m’heu acompanyat en aquest somni, especialment a tot l’equip KTM, amb el Nani Roma i el Jordi Viladoms al capdavant, als que han vetllat per la meva salut i preparació física, als mitjans de comunicació, a tots els que m’han enviat mostres de suport i a la meva família, que sempre em fa costat.

Agraeixo també a tots els espónsors la seva il·lusió per compartir aquest projecte: Autosuministres Motor, Som 365, Clice, Leatt, 555 project i HJC.

Per la meva banda, continuaré lluitant per la divulgació i promoció del projecte ARI. Potser no correré el Dakar, però tots aquests mesos de preparació han servit per divulgar la necessitat de recollir fons per ajudar els malalts de leucèmia a tenir una vida millor. Això val tot el gas del món!

3 Comments No correré el Dakar 2017. Una fractura al braç durant els entrenaments al Marroc m’impedirà de fer realitat aquest somni

 1. Carmen Marfany 12 desembre, 2016 at 1:45 pm

  Bona recuperació Nandu! Ets una gran persona i ho demostres amb la finalitat d aquest projecte que amb tanta il.lusió i esforç habies preparat!
  Et felicitem per la la teva iniciativa, i ajuda humanitària!

  Reply
 2. Pere A. Terra Salada 12 desembre, 2016 at 5:53 pm

  Nandu , mala sort , has caigut pero t has aixecat de nou . com sempre . El Nandu dakar i el projecte Ari, no acaben aqui. nomes acaben de començar , vinga , endavant , recuperat tranquil i pensa que ara et queda 1 any i escaig per preparar-te millor.
  gassss , salut i força pel projecte Ari .

  Reply
 3. Toni Erra 16 desembre, 2016 at 7:21 pm

  Nandu ets un crak.Salut i felicitat.

  Reply

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *