Jordi Viladoms: “En Nandu té bon ‘coco’ i això l’ajuda a interpretar el roadbook”

En Jordi Viladoms ha participat deu vegades al Dakar, l’última aquest 2016. Després de tornar d’Argentina i Bolivia, va anunciar que deixava de competir i es va convertir en el director esportiu de ralli de KTM Motorsport. També ofereix formació als pilots i ha estat l’encarregat d’ensenyar en Nandu Jubany com s’interpreta el roadbook, el mapa d’indicacions que segueixen els pilots durant la cursa.

En Nandu Jubany s’estrenarà al Dakar 2017, mentre que tu després del 2016 vas anunciar la teva retirada. Com vius aquesta nova etapa?

Estic content d’haver pogut seguir a KTM. Era un bon moment per deixar de competir i passar a l’altre costat, al de la gestió. Aquest any ja no competeixo i em centro en intentar traspassar tot el coneixement que he aconseguit en aquests anys als pilots que ara comencen o que tenen menys experiència. M’hi trobo còmode i espero un llarg camí per endavant.

Com va començar la teva participació al projecte Nandu Dakar?

Amb en Nandu Jubany ens vam trobar en un sopar a Vic on es reuneix cada any molta gent del món del motor i del Dakar. Allà vaig explicar que deixava de córrer i que seria director esportiu de l’equip KTM i en Nandu em va cridar i em va dir: “mira, que hem de parlar tu i jo perquè vull anar al Dakar l’any que ve”. De primeres em va semblar una bogeria, però m’ho va anar explicant i com sabia que ara faig entrenaments necessitava que li donés un cop de mà per saber interpretar el roadbook i perquè l’assessorés sobre coses del Dakar.

Vam quedar en que em trucaria, uns dies després ho va fer i vam començar a posar en marxa tota la preparació per l’any que li quedava tenint en compte que li pot dedicar poc temps perquè el seu ofici no li permet.

En què ajudes en Nandu?

El que hem treballat principalment és saber com navegar amb el roadbook, el llistat d’indicacions que li passaran a en Nandu cada dia per tal de poder preparar l’etapa de l’endemà. Hi hem treballat al meu taller i tenint en compte la base d’entrenament que tenim a KTM.

Quedem al taller, fem roadbooks, li explico com pintar-los i quines coses ha de tenir en compte. Llavors sortim amb la moto: el faig anar davant meu i jo el segueixo des de darrere. Ell va aprenent a interpretar les indicacions i si té algun dubte o es perd, es para i li explico el que faci falta, així va guanyant quilòmetres de navegació. I a més d’això, també l’assessoro sobre el Dakar, el material que haurà de portar…

Li va costar gaire aprendre a interpretar el roadbook?

Doncs la veritat és que no. Al principi ho va agafar tot molt ràpid i això que a tothom li costa perquè és un fet molt nou i necessites temps per adaptar-te, per saber mirar les notes… però de seguida ho va agafar, té ‘coco’ i això a l’hora d’interpretar els dibuixos va molt bé.

Quines fortaleses té en Nandu per córrer el Dakar?

El bo que té en Nandu Jubany és que en la seva feina és molt bo, i això vol dir que té unes qualitats que van més enllà de la seva feina. Encara que no sigui cuinant, s’ha de ser metòdic, s’ha de ser treballador…i ell ho és. Li agrada fer les coses ben fetes, s’hi fixa i està molt motivat. El millor que té és l’actitud i la metodologia de la seva feina la intenta aplicar als rallies per ser el més professional possible.

I quins aspectes creus que ha de millorar?

Personalment jo el veig molt bé. Crec que el problema que pot tenir en Nandu és el temps. Tècnicament ho fa bé, físicament està bé…però per preparar un Dakar com més temps li dediquis molt millor, sobretot en l’aspecte físic. Ell fa tot el possible, encara que la gran majoria de gent que va al Dakar li dedica més temps, sovint perquè ja són professionals o perquè tenen una feina que els deixa més hores per entrenar. Costa dedicar-li tantes hores per arribar al 100% físicament, però si mentalment està bé crec que té totes les qualitats per acabar el Dakar.

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *