A l’Esport Club de TV3!

Nanu, que surto per la tele parlant del Dakar! M’encanta la xerrameca quan vaig a la tele o a la ràdio i aquesta vegada he visitat el plató de l’Esport Club de TV3. He deixat apartada la cuina per parlar de la bestiesa que tinc entre mans: anar al Dakar!

Creieu que he respost bé les preguntes que m’han anat fent en Marc Negre, en Francesc Sòria i la Laia Ferrer? Són molt bona gent, tu, però amb algunes m’han intentat posar en un compromís! Ja m’ho han dit bé, ja, que se’m nota la vena esportista per com driblo en les respostes.

Entre bromes, he parlat del Dakar, de com em preparo, de la il·lusió que tinc, de la KTM que em portarà per les dunes i de l’objectiu solidari que hi ha darrere: donar difusió al Projecte Ari per l’assistència i la recerca sobre la leucèmia.

Moltes gràcies a TV3 i a la Laia Ferrer per convidar-me a l’Esport Club. Si em voleu veure al vídeo, no haureu d’esperar gaire: al minut 3 ja hi surto.

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *