La KTM 450 Rally ja és a casa!

Ja tinc la moto que pilotaré al Dakar! Escric això i encara em tremolen les cames. No us podeu imaginar com de ràpid em van el cap i el cor quan penso en la primera vegada que vaig veure la moto aparcada a casa fa uns dies. Gràcies equip KTM per tot el suport en aquest projecte i per aquesta meravellosa KTM 450 Rally! És es-pec-ta-cu-lar!

Ara bé, no tot són flors i violes, que no sabeu com em fa patir! M’encanta tenir-la a casa, però me la miro i no puc parar de pensar en les ganes que tinc de pujar-m’hi i anar a donar gas fins que es faci fosc.

Per sort, no crec que trigui gaire en provar-la, que ja som al mes de setembre i el Dakar és aquí mateix! Em queden tres mesets per començar l’aventura i abans ja m’hi hauré hagut d’acostumar. La moto i jo, ja m’ho imagino: serà un maridatge acollonant!

Us deixo un vídeo perquè la veieu de més a prop:

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *