El Projecte Ari avança, megacontent de ser-ne ambaixador!

El 14 de juny es van presentar els primers resultats del Projecte Ari i hi vaig ser present per donar a conèixer com ajudarem a recaptar fons a través de la meva participació al Dakar. És acollonant veure com avança la lluita contra la leucèmia gràcies a gent amb tanta empenta com l’Àngela Jover, l’Ari i tots els professionals mèdics de l’Hospital Clínic.

A la roda de premsa vaig compartir taula amb la meva amiga Àngela Jover i també amb tres doctors de l’Hospital Clínic: l’Antoni Castells, l’Álvaro Urbano-Ispizua, i en Manel Juan. Amb aquesta companyia de luxe ja us podeu imaginar què podia fer un mindundi com jo allà al mig!

Vaig estar tota l’estona amb les orelles ben obertes i vaig quedar ben al•lucinat: el Projecte Ari ja ha arribat a la meitat del seu objectiu amb 460.000 euros recaptats. Amb això ja han començat a millorar l’atenció domiciliària dels pacients amb leucèmia i a més han comprat un bioreactor d’última generació per començar a desenvolupar el tractament CART.

Quan em va tocar parlar com a ambaixador del Projecte Ari em vaig sentir molt content de poder presentar la meva manera de col•laborar en aquesta iniciativa solidària. Aniré vestit d’Ari, com ja vaig fer a l’Abu Dhabi Desert Challenge i tot el que puguem obtenir en col•laboracions l’aportarem a aquesta iniciativa.

Al web del Projecte Ari hi teniu més informació sobre la roda de premsa. Animeu-vos a posar-hi el vostre granet de sorra. Si tots hi donem una mica de gas segur que ben aviat creuen la meta!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *