Vaig a La Tribu de Catalunya Ràdio a explicar com menjo per anar al Dakar

Poc a poc vaig recuperant la rutina i aquest dijous em tocava passar-m’ho súper bé amb els amics de La Tribu de Catalunya Ràdio. Com vaig córrer l’Abu Dhabi Desert Challenge, em va tocar parlar de la cursa i ja us ho podeu imaginar, jo encantadíssim! A més em va acompanyar en Toni Solà, el meu nutricionista, per parlar del que he hagut de ‘jalar’ aquests dies.

Estic fet una piltrafilla, però encara tinc veu per xerrar i ja sabeu que no paro. Gràcies Toni per venir i pels bons consells que em dónes, encara que no sempre et faci cas… Tu, escolteu-me a La Tribu, que és una de les meves primeres vegades d’avui: torno a la ràdio i  torno a poder-me baixar els pantalons tot sol!

Per cert, a la foto hi surto amb en Toni Solà i en Xavi Rosiñol mentre ens menjàvem les croquetes que ens havia portat una oient. Estaven boníssimes, tu! Com voleu que faci dieta amb aquestes delícies!

 

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *