Etapa marató acabada!

Va parir, que llarga se m’ha fet l’etapa aquest diumenge. Des d’Uyuni a Tupiza, 87 km d’enllaç i gairebé 500 km d’especial. M’hi he estat menys estona que no pas ahir, però tu, era un no parar de fer quilòmetres i no arribava, i vinga, estona i estona i res de res. Dormiré ben tou avui, m’ho tinc merescut!

Tot i l’esgotament, m’ha anat prou bé avui. He sortit el 54 i m’he mantingut bastant en aquesta línia, amb bon ritme i paciència, que em feia molta falta. I al final, premi a la constància, perquè he tornat a arribar el 54, aquesta vegada amb 7 hores, 5 minuts i 34 segons. M’hi he estat menys estona que ahir, però no sé com a estones se m’ha fet més llarga! El premi, un altre cop, me l’emporto a la general. He pujat fins al 56è lloc. Però no crec que millori gaire més, eh, el Top 50 està a tres hores. Així que tu, a gaudir-ne i sobre tot a passar-s’ho bé.

Estic cansat, però no hi ha res que em tregui el somriure quan he pogut agafar una mica d’aire. Sinó mireu-me fent el burro amb la moto. L’etapa de dilluns està suspesa pel mal temps que fa entre Tupiza i Salta, així que encara podré descansar una mica. Va, nois, que això s’acaba, demà descanso i ja només em quedaran cinc dies de moto!

1 Comment Etapa marató acabada!

  1. Pedro i lisa els mallorquins 18 gener, 2018 at 8:27 pm

    Ets un crack !!! Campio !!!

    Reply

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *