Això és duríssim!

Buff, estic esgotat. Aquest dissabte ens hem cascat més de 700 km en moto, entre l’enllaç i la cursa pròpiament dita i nanos, això no ho aguanta qualsevol. Encara no sé ni com he arribat!

nandu-dakar-aiguaAl vídeo us explico tot plegat, aquesta setena etapa ha estat duríssima. M’he passat els 200 primers quilòmetres de l’especial (d’un total de 425) amb trams d’herba de camell molt cabrons. Vegetació, sorra dura, sorra tova, impossible pilotar-hi bé. No sé ni quantes vegades me n’he anat a terra, he perdut el compte…al final li he agafat una mica el truc i a base de mantenir sempre el mateix ritme constant me n’he sortit prou bé.

He patit moltíssim però quan he vist la classificació de tots els pilots he flipat. El 54 avui! Després de 7 hores, 42 minuts i 44 segons, he pogut descansar, i he pujat una mica més a la general, 61è! No em vull imaginar tot el que hauran patit la resta de pilots perquè a mi m’hagi anat tan bé… Estan ben bojos els pilots del Dakar! Potser per això m’hi entenc tant!

El millor de tot és que la moto està molt més sencera que jo i només l’hauré de netejar i preparar mínimament per a demà. Això és clau per una etapa marató com la del cap de setmana. Si s’hagués trinxat alguna cosa, l’hauria de reparar jo, perquè no podem rebre assistència dels mecànics fins que acabi l’etapa de demà diumenge.

Hem salvat la primera part de la marató. Ara anem a per la segona! Gas a la vida!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *