El canell es va recuperant, aviat donarem gas!

Ja porto un bon grapat d’intervencions a sobre, però la recuperació del canell va per bon camí i segurament podré començar a anar en moto i entrenar de valent ben aviat.

No sé què vau fer vosaltres durant el Dijous Sant, però jo el vaig passar bastant entretingut mentre m’operaven el canell. Em van treure una de les plaques que portava i em van fer una intervenció per millorar la recuperació. Al vídeo podeu veure com tinc els punts. Ja m’ho diu la blaudieta a l’Instagram, que sembla ben bé un rodó lligat i a punt per rostir! I té tota la raó!

Tinc ganes ja d’estar recuperat al 100% i poder pujar a la moto per preparar el Dakar 2018. Vinga, fot-li gas Nandu!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *