El recorregut del Dakar: 12 etapes i 8.818 quilòmetres


El Dakar 2017 serà molt cardat! Ja m’avisava en Nani, que això del Dakar no era pas fácil i aquesta vegada les etapes seran tan dures com es podia esperar. Molts dies correré per sobre dels 3.000 metres, tot un repte per aclimatar-se bé. Un munt de quilòmetres i temperatures extremes. Passaré calor al desert i dies de molta rasca a Bolívia. Ai, la que m’espera!

La moto farà un bon grapat de quilòmetres, més de 8.800 entre trams cronometrats i enllaços. Anar al Dakar serà una autèntica aventura que ja tinc ganes de viure.

Si voleu fer-vos cinc cèntims de cada etapa, podeu consultar-les totes a la pàgina del recorregut del Dakar 2017. El 2 de gener començaré a Asunción, a Paraguai, i si tot va bé el dia 14 ens trobarem tots a Buenos Aires! Gas, Nandu!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *