Emocionat de presentar el meu somni!

Ufff, és ben bé que ahir em vaig fer un abric de pell de gallina i encara el porto posat! M’heu fet viure un dels moments més feliços de la meva vida. Gràcies a la meva Morena, a tot l’equip, a en Nani, a l’Àngela, al doctor Urbano i tots els mitjans que vau venir fins a Can Jubany per donar difusió al repte del Dakar i al compromís amb el Projecte Ari.

Vam començar a agafar forces i a fer fora el fred i la boira d’Osona amb un esmorzar just abans de presentar el repte. Em va agradar poder donar tot el protagonisme al principi a l’Àngela Jover, la mare de l’Ari, i també al doctor Àlvaro Urbano, de l’Hospital Clínic de Barcelona. Tenen la meva admiració total, i em va emocionar que poguessin donar-nos una notícia magnífica: el mes de febrer podran posar el tractament amb cèl·lules CART a 10 pacients amb leucèmia gràcies al finançament aconseguit en un temps rècord i a la bona feina de molts professionals.

Després us vaig presentar tot l’equip que m’acompanya i del qual ja us n’he parlat altres dies al bloc. Us en donaré més detalls algun dia d’aquests, perquè la veritat és que tinc un equipàs que no me’l mereixo. Amb tots ells, piloto fins a la fi del món si fa falta!

Al final, una estoneta per fer-nos fotos amb la moto, l’autocaravana i les bicis amb les que m’entreno i una bona ronda d’atenció als mitjans. M’ha encantat veure tota l’expectació que genera aquest somni que faré realitat i saber que puc aprofitar tot aquest ressò per donar a conèixer el Projecte Ari.

Amb tota la bona energia que vaig rebre ahir per part de tots estic segur que donaré gas amb més força al Dakar. Va, Nandu, corre coi, que només queda un mes i mig!

 

Podeu llegir i escoltar el que ha sortit a alguns als mitjans sobre la presentació:

El Periódico: El cuiner Nandu Jubany puja a la moto per esprémer el Dakar 2017

Catalunya Ràdio: El Dakar ja té cuiner

RAC 1: Nandu Jubany correrà el Dakar 2017

L’Esportiu: El cuiner Nandu Jubany, a punt per córrer el Dakar

ARA: El Dakar, el repte més solidari de Nandu Jubany

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *