A partir d’ara, pedalo amb 365!

Au vinga, mallot ben apretat i a pedalar amunt i avall! Ja sigui per la Plana de Vic, el Lluçanès o per on em porti la bici, que tenim molt bones carreteres i camins a Catalunya! Ara a més, vaig acompanyat amb unes bicicletes de primera que m’han deixat els amics de The Cyclery del grup 365. Estic molt content, jaque com més les provo, més be van!!!

Haig de donar les gràcies a 365 per confiar en mi i haver volgut que sigui un dels seus ambaixadors. Crec que fem un bon tàndem perquè tant el Nandu Dakar com el projecte 365 compartim valors com l’esforç, l’esperit de superació, la constància, l’empatia… I ei, que són valors importants no només quan et toca apretar el cul i les dents a sobre de la bici, sinó també en el dia a dia. Espero fer un bon paper al Dakar i no decebre-us!

Les bicis van molt fines. Ara estrenaré una Specialized Epiz SWorks serè limitada que farà que les meves pujades i baixades siguin bufar i fer ampolles. Amb ella gaudiré i entrenaré per donar-ho tot al Dakar. Va, que això no s’atura!

A la foto de sota em podeu veure també acompanyat d’en Xavi Padrós, l’amic que s’encarregarà de portar la meva autocaravana pel Dakar.

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *