Segueixo amb els entrenaments

Entreno, entreno i entreno. I vinga, que el temps se’m tira a sobre! Aquests dies he entrenat amb la moto i amb la bicicleta per arribar al Dakar a tope, i si és amb bona companyia ja us podeu imaginar com de bé m’ho passo!

Vaig començar la setmana fotent-li canya a la moto (o ella me la fotia a mi, no ho tinc clar!). Vaig fer 86,2 km amb la KTM del Dakar i és una meravella. Tinc moltes ganes de portar-la ja per les dunes i anar superant etapes. Em queden tres mesos justos!

I com haig de posar el cos al dia, he continuat anant en bici. En una sessió em va acompanyar en Jaume Palau, a qui ja coneixeu perquè és el meu preparador físic, i també en Xavi Padrós. Moltes gràcies per ser-hi, en companyia sempre és més fàcil pedalar!

jaume-palau_nandu-jubany_xavier-padros

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *