Esbufegant i donant-t’ho tot!

 

Ja em veieu, suant la cansalada a base de bé. Amb tot el que haig d’entrenar i el poc que em queda per anar al Dakar, no tinc més remei que anar a tope! Ara ja estic totalment recuperat de les operacions a les espatlles, així que Nandu, a fotre-li canya, tu! 

Encara sort que em puc entrenar sense les molèsties de les últimes setmanes. Després d’operar-me l’espatlla, els metges em van recomanar repòs i…ja sabeu com en sóc de bandarra, que no em puc estar pas quiet, coi! Així que res, com no parava, m’ha anat fent molt mal tots aquests dies i m’ha costat recuperar-me. Però au, ara ja estic bé, així que no em queda res més que posar-me en marxa i donar-ho tot.

I en aquest vídeo ja em veieu, donant-li canya a la bicicleta i sense poder xerrar. A tot drap!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *