Paraguai, Bolívia i Argentina m’esperen al Dakar!

L’organització del Dakar ja ha fet oficial el recorregut del Dakar 2017 i m’espera un ‘tute’ que Déu n’hi do! En total, 12 etapes que em portaran d’Asunción a Buenos Aires per fer realitat un somni i donar difusió al Projecte Ari. Tinc unes ganes boges d’enfrontar-me a aquest repte però no us negaré que estic un pèl cagat! El recorregut serà tan exigent com les anteriors edicions i em queden poc més de tres mesos per ser-hi. Va Nandu, gas a l’eina i endavant!

L’experiència de córrer el Dakar està cada cop més propera (la cursa comença el dia 2 de gener!) i quan et comencen a arribar confirmacions com la del recorregut sembla que estigui ben bé a sobre. Les especificacions de cada etapa no les sé ni les sabré fins el dia abans de cada sortida, quan cada pilot rep el roadbook, però alguna idea sí que espero tenir abans per fer-me una idea de si enganxarem dunes, camins de pedres o vés a saber què…

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *