M’operen l’espatlla dreta

Ja m’havia operat l’espatlla esquerra i ara em quedava l’altra. El quiròfan no perdona i més si tens uns quants tendons ben destrossats! Haig de donar les gràcies al doctor Víctor Marlet i a tot l’equip del doctor Xavier Mir per fer-me sentir com a casa i operar-me amb tanta professionalitat. Au, ja ho veieu que marxo de vacances havent-me posat ben a ‘puestu’. Ara em tocarà descansar i recuperar-me ben aviat, que ja tenim el Dakar a sobre!

Aquesta segona operació ha estat com reviure la primera i els dies que em venen seràn tres quarts del mateix. Un ‘deja vu’ d’aquests que en diuen. Anar a córrer a Abu Dhabi em va obrir les portes del Dakar, però em va deixar ben lesionat. Toca fer una bona apretada per posar-se a to ben aviat.

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *