Ruta fins a Lloret de Mar, quina calor!

Nandu Jubany - Ruta en bici fins a Lloret de Mar

No podran dir que no suo la cansalada! Quan fot bon temps, l’entrenament en bicicleta el faig a l’aire lliure i amb el sol i la calorada gairebé acabo ben torrat! Des de Sant Julià de Vilatorta fins a Lloret de Mar, tot el migdia pedalant.

Em va tocar fer una bona ruta per carreteres secundàries, des de Sant Julià de Vilatorta (Osona) fins a Lloret de Mar (La Selva) passant per Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, Hostalric, Tordera i Blanes. Una bona pedalada per anar fent cames i guanyar-se un bon descans.

Però ei, cuideu-vos molt d’agafar la bici o fer esport al migdia! Jo m’haig d’adaptar a la calor per anar al Dakar, però vosaltres feu esport quan faci més fresqueta, que us ho passareu millor i evitareu ensurts!

A aquest vídeo ja podeu veure que vaig ben cansat i encara tela el que em quedava!

 

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *