Entreno ben arrebossat de fang!

 

És ben bé que hi ha dies pensats per passar-s’ho teta! No hi ha res millor que enganxar un diumenge i anar-sen d’entreno sota la pluja i quedar ben empastifat de fang. He acabat més marró que una croqueta, tu!

nandu-jubany-rosa-romero-entrenament-fangHo haig de reconèixer, en això de les motos i el fang sóc com un nen petit, coi. Quan era jove m’encantava fer sortides sota la pluja i amb el terra ben enfangat. Fot una olor ben característica, d’aquelles que sempre tens al cap. Aquest diumenge, a més, m’ho vaig passar molt bé perquè anava ben acompanyat pels meus fills i per una bona amiga com és la Rosa Romero.

Al vídeo i a les fotos ja podeu veure la fila que faig…encara que vagis amb el mono ben blanc del Projecte ARI, amb el fang acabes ben esquitxat per totes bandes.

Per sort, vaig poder recuperar forces després amb un petit vermut, que ben merescut que m’ho tenia després de l’esforç de tot el matí! Seguim camí del Dakar. Gaaaaas!!!

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *